LIIKKUVA PÄIVÄTOIMINTA

Elämyksiä Pirkanmaan lähimatkailukohteissa

 

Tulevat matkat

 

Lisätiedot matkoista http://www.matrocks.fi/tulevat-matkat

 

Suo, soitto ja suklaasuukko - tilausmatka

Huom! Erityisryhmät ovat oikeutettuja max. 150 € kuljetusavustukseen. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 044 366 3636. Avustuksen myöntää Metsähallitus.

Kerää koko konkkaronkka kokoon ja lähde lähimatkalle luontoon. Hyppäämme bussin kyytiin ja virittäydymme päivän ohjelmaan. Suuntaamme kohti Suojärven Suklaatilaa, missä teemme makoisia ostoksia evääksi ja tuliaisiksi kotiin. Suklaatilalta matkaamme Seitsemisen kansallispuistoon, Soljasten suoalueelle, jossa pääsemme tutustumaan upeaan luonnontilaiseen suoluontoon. Alueella on noin kahden kilometrin luontopolku, joka kiertää soita. Polulla on pitkospuita, joita pitkin pääsee hyvin lenkkareilla kulkemaan. Soiden keskelle menee noin puoli kilometriä pitkä laiturimainen polku, jota voi kulkea myös lastenvaunuilla ja pyörätuoleilla. Polun varrelta löytyy vanhoja soihin liittyviä uskomuksia ja tarinoita. Nuotiossa valmistuvat nokipannukahvee ja räiskäleet. Jokainen halukas pääsee paistamaan oman makkaransa nuotiolla nuotiolaulujen kaikuessa. Matka sopii myös liikuntarajoitteisille. Matkaamme inva-varustellulla turistibussilla, missä tilava inva-wc ja invahissi. Myös kohde on esteetön. Eli siis kaikki pyörätuolilla, sähköpyörätuolilla, sähkömopolla ja rollaattorilla liikkuvatkin pääsevät mukaan kunhan kertovat kulkupelistänsä ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sopimuksen mukaan, kysy tarjousta!

Matkan hinta sisältää kuljetukset, Suklaatilan vierailun, Seitsemisessä nuotiolla nokipannukahveet, mehun, kaakaon, makkarat ja räiskäleet, musiikkipitoisen ohjelman trubaduurin säestyksellä, sekä upeita tarinoita.

Lähtö asiakkaan toivomasta kohteesta.

 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu matkalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 044 366 3636. Jos emme heti vastaa, jätäthän viestin vastaajaan niin soitamme heti, kun linjoilla. Tekstiviestit tavoittavat myös.

 

Matkaohjelma

Matkaamme eri teemojen mukaan: Luonto, liikunta, kädentaidot, kulinaari, historia, hupi & höttö. Teemme matkoja myös yllätyskohteisiin yllätysohjelmalla.
Otamme vastaan kohde- ja ohjelmaideoita, ehdota Paulalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 044 366 3636.

 

Kaikki mukaan!

Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille: lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille.

 
Upea kohde ja niin lähellä

Pirkanmaa on täynnä upeita lähimatkailukohteita. Joka kohteessa on ohjelmallinen osuus. Kohteet ovat esteettömiä. Inva-wc on käytössä koko matkan ajan.
Kohteita muun muassa Perinnekylä Marttinen Virroilla, Serlachius-museo, Peltolan luomutila Mänttä-Vilppulassa, Käenkoski Parkanossa, Luomajärven hevoskievari, Ti-Ti Nallen talo, kylpylä Ikaalisissa, Motocrosshalli ja Suojärven Suklaatila Ylöjärvellä, Frantsila, Metsäkirkko, Maisemakahvila Hämeenkyrössä, Mobilia Kangasalla, Syrjysen strutsitila, Sappee Pälkäneellä, Visavuori, Ilola Valkeakoskella, Veturimuseo Akaassa, Nuutajärvi Urjalassa, Herra Hakkaraisen talo, Pukstaavi, Ellivuori, Herkkujuustola Sastamalassa, Vaihmalan Hovi.
Monien kuntien alueen luontokohteet, esim. Seitseminen, kuntien tapahtumat, kesäteatterit, liikuntakohteet.

 
Aikataulu

Liikkuvaa päivätoimintaa järjestetään säännöllisesti kuukausittain ja koulujen loma-aikaan. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen matkaa.

 
Vaikkapa koko yhdistykselle oma matka

Säännöllisen toiminnan lisäksi Liikkuvaa päivätoimintaa järjestetään tilauksesta vähintään kymmenen hengen ryhmille.

 

Infoa

Matkaamme invapaikoin varustetulla turistibussilla. Bussissa on tilava inva-wc sekä invahissi.

Hinta 100 € tai yksi palveluseteli/osallistuja.

Hinta sisältää viiden tunnin Liikkuvan päivätoiminnan:
matkat, lounaan, ohjelman, ohjauksen, avustajapalvelut tai oman avustajan paikan.

Liikkuvan päivätoiminnan lähtöpaikka on Vanha kirkko.

Liikkuvan päivätoiminnan järjestää Tuettu vapaa-aika Extra-avustaja Paula

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 044 366 3636